12. listopadu 2016

Finále se nekoná

Dobrý den všem!

V týdnu jsem si vzala dovolenou, abychom už konečně dodláždili vjezd do garáže. Normálně se k tomu nedostaneme, zvlášť když je tak brzy tma, a o víkendech je potřeba dělat i jiné věci, takže...

Pro štěrk na podloží jsme to neměli daleko. Pár vesnic od nás je lom. Občas slyšíme nějaký ten odstřel. Teď jsme se tam mohli podívat. Vyrazili jsme hned ráno, protože mají otevřeno asi jen do dvou.


Nejsem si jistá, jestli se v lomu smí fotit, ale pár záběrů jsem si udělala...




Cestou do lomu jsme potkávali tuhle smějící se dýni.


Když jsme navozili štěrk větší frakce, chtěli jsme ho udusat. Bohužel, stroj k tomu vypůjčený měl poruchu, na kterou manžel přišel až při spouštění. Náhradní stroj nám firma mohla poskytnout až později odpoledne.


Menší frakci jsme tedy navozili další den a tu už jsme bez problémů udusali. Konečně jsme se mohli pustit do pokládky dlažby.


Dlažba je velkoformátová a tudíž i pěkně těžká. Položili jsme jen část. Dílo jsme chtěli dokončit další den, ale počasí nám už nepřálo. Spustil se pořádný slejvák, před kterým jsme se chtě nechtě museli jít schovat.


Takže... finále se nekoná. Ale až bude hotovo, bude to krása! :-)

Rána byla mrazivá. Bíle krupičky na květinách na mojí miniskalce před domem (která vznikla z oblázků navezených ve vjezdu) vypadaly kouzelně.




Mějte příjemné dny :-)
Vaše Dý

1 komentář:

  1. Dlažba bude parádní až ji doděláte. Jste šikovní a pěkně jste si mákli. :-) Taky jsem neodolala a fotila jsem ojíněné kytičky na zahradě. Dnes u nás počasí nic moc, prší a je zima.:-) Přeji hezký večer.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za čas, který jste mému blogu věnovali. ♥